Menu
Ödeme Sayfası
Opencart Süper E Ticaret Paketi Herşey içinde olsun uygun fiyat olsun. Bu fırsatı kaçırmayın.Buraya Tıkla İncele

Opencart E Ticaret Blog RSS Feed

Opencart E Ticaret Blog. Pro tasarım bilişim teknolojileri e-ticaret yazılımları blog bilgilendirme konuları. Opencart makaleleri ve yardım destek konuları. Opencart satış taktikleri,İpuçları Ve Püf Noktaları,Seo Optimizasyonu,Sosyal Medya,Pazarlama,Pazaryerleri,E-Ticaret Güvenliği,Stoksuz E Ticaret Dropshipping.

08 Eyl İnternet Üzerinden Alışverişin Artıları
0 45
İnternet Üzerinden Alışverişin Artıları.Alıcı açısındanAranılan belli standart özelliklere uygun ürünlerin kolayca karşılaştırma ve kataloglaştırılmasına bağlı olarak alıcı müşteri açısından zaman kaybı sürecini ciddi bir şekilde önlemesi.Genellikle perakende mağazalarına kıyasla daha uygun fiyat avantajı. Mağazada ..
08 Eyl Facebook İşletme Modülü İle Işinizi Büyütün
0 45
Facebook işletme modülü ile işinizi büyütün ve daha iyi alışveriş deneyimi yaşayın. Opencart facebook mağaza modülü geliştirildi. Daha iyi bir facebook alışveriş deneyimi için hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.Çevirim İçi İşletmenizi BüyütünÇevrimiçi olarak bir işletmeyi büyütmek, özellikle covid-19 zamanı kısıtlı işletme sahipleri için zor o..
31 Ağu Hosting Neden Önemli?
0 48
Hosting Neden Önemli? Hosting konusu özelliklede e ticarete yapanlar için en çok dikkate alınması gereken konudur. Hosting Nedir?Hosting, bir web sitesinin veya uygulamanın internette erişilebilir olması için gerekli olan sunucu hizmetini ifade eder. Web sitenizin dosyalarını (HTML, resimler, videolar, vs.) saklayan ve bu dosyaları internet kullanı..
30 Ağu Opencart Instagram Entegrasyonu
0 42
Opencart instagram entegrasyonu ile opencart mağazanızdaki ürünleri instagram satış mağazanıza tek tuşla aktarabilirsiniz. Opencart eticaret siteniz instagram mağazanız ile entegre çalışır. Opencart sitenizde bir değişiklik yaptığınızda bu instagram mağazanızdada gerçekleşir. Opencart entegrasyonu ile instagram satışlarınızı artırabilirsiniz. ..
02 Ağu Opencart Güvenlik Klavuzu
0 5731
Opencart güvenlik klavuzu. Opencart oldukça güvenli bir e-ticaret alt yapısıdır. Ancak bu bazı önlemleri almanıza gerek yok anlamına gelmez. Opencart, popüler bir e-ticaret platformudur ve bu nedenle çevrimiçi mağazalar için güvenliği sağlamak önemlidir. İşte Opencart mağazanız için güvenliği sağlamak için bazı ipuçları.Opencart sürümünüzü günc..
02 Ağu Opencart Ile Sosyal Ticarete Nasıl Başlanır?
0 3321
Opencart ile Sosyal Ticarete Nasıl Başlanır? Sosyal medya platformları, müşteriler için daha kişiselleştirilmiş ve hedeflenmiş bir uygulama içi alışveriş deneyimi oluşturmak için kullanıldığında, buna sosyal medya ticareti denir. Basitçe söylemek gerekirse, e-Ticaret özelliklerini sosyal medya platformlarına entegre eder.Müşteriler ürününüzde..
02 Ağu Opencart Tema ve Tasarım Özelleştirmeleri
0 3003
Opencart Tema ve Tasarım Özelleştirmeleri. Opencart temaları seçmek ve tasarım özelleştirmeleri yapmak, e-ticaret sitenizin görünümünü ve kullanıcı deneyimini önemli ölçüde etkileyebilir. İşte Opencart temalarıyla ilgili bazı ipuçları ve tasarım özelleştirmeleri.Opencart Tema SeçimiUyumlu ve Duyarlı Tasarım. Temanın mobil uyumlu ve duyarlı tasa..
26 Tem Whatsapp Uygulaması Mağaza Entegrasyonu
0 2854
Opencart Whatsapp Uygulaması Mağaza Entegrasyonu. Opencart mağazanızın whatsapp entegrasyonu için öncelikle whatsapp business kullanıyor olmanız gereklidir. Eğer whatsapp business kullanıyorsanız facebook ve instagram mağazalarınızın olması gerekli. Opencart facebook mağaza entegrasyonu ve instagram mağaza entegrasyonu yapıldıktan sonra whatsapp..
15 Eyl Opencart Temaları Yeni Düzen
0 17476
Opencart Temaları Yeni Düzen. Gelişen teknolojiler ile birlikte opencart tema yapımında sayfa oluşturucu (Sürükle Bırak) teknolojisine geçiş yaptık. Yeni düzen temalarımızda artık kodlama bilgisi olmadan sitenizin her köşesini istediğiniz şekilde yapılandırabilir mevcut tasarımı başka bir tasarıma dönüştürebilirsiniz.Opencart temaları yeni düz..
15 Eyl Opencart Temaları 3x
0 10506
OpenCart temaları, web sitenizin görsel bir temsilini sağlayan, ona benzersiz bir görünüm ve his veren bir tasarım şablonudur. Temalar, web sitenizin düzenini, renklerini, yazı tiplerini ve diğer görsel öğelerini kontrol eder. Opencart temaları satın alınabilir veya ücretsiz olarak mevcuttur ve çevrimiçi mağazanızın ihtiyaçlarına uyacak şekild..
15 Eyl E-Ticaret Sitesinde Videonun Önemi
0 11816
E-Ticaret Sitesinde Videonun Önemi. Tüketiciler satın alma araştırması yaparken, arama ve video arasında sorunsuzca geçiş yaparak kendi bildikleri gibi ilerliyorlar. Tüketicilerin %80’i üalmak istedikleri ürünleri ararken çevirim içi arama ve video arasında geçiş yaptıklarını söylüyorlar.Tüketicilerin %55’i ise bir ürünü arama motorunda arıyor..
15 Eyl Opencart Sepet Terk Nedenleri Ve Çözümleri
0 8115
Opencart E-ticaret sitelerinde sepet terkleri, birçok farklı nedenle meydana gelebilir. Sepet Terk Yaygın Nedenler1- Yüksek nakliye maliyetleri. Kullanıcılar, yüksek nakliye maliyetleri nedeniyle satın alma işleminden vazgeçebilirler.2- Beklenmedik vergiler ve ücretler. Kullanıcılar, ödeme işlemi sırasında beklenmedik vergiler veya ücretlerle kar..
Gösterilen: 1 ile 12 arası, toplam: 13 (2 Sayfa)
Gezinme deneyiminizi ve sitemizin işlevselliğini geliştirmek için çerezleri ve diğer benzer teknolojileri kullanıyoruz. Çerez Politikası.