Opencart instagram entegrasyonu ile opencart mağazanızdaki ürünleri instagram satış mağazanıza tek tuşla aktarabilirsiniz. Opencart eticaret siteniz instagram mağazanız ile entegre çalışır. Opencart sitenizde bir değişiklik yaptığınızda bu instagram mağazanızdada gerçekleşir. Opencart entegrasyonu ile instagram satışlarınızı artırabilirsiniz.

Nasıl çalışır?

Opencart instagram entegrasyonu opencart için geliştirilen entegrasyon modülü ile gerçekleşir. Opencart sitenize modül yüklendikten sonra modül ile mağazanız eşleştirilir. Eşleşme sonra sitenizdeki ürünler instagram mağazanıza aktarılır. Ürünler instagram mağazanıza ek resimleri,açıklamaları,fiyat bilgisi olarak aktarılır. Instagram mağazanızdaki ürünleri instagram takipçilerinize tek tuşla göndererek satışlarınızı artırabilirsiniz. Instagram mağazanızdaki bir ürüne ziyaretçiniz girdiğinde satın almak isterse sitenizdeki ödeme sayfasına otomatik yönlenir.

Opencart instagram entegrasyon modülü zip,rar vb formatlarda verilmemektedir. Kurulumu yapılarak teslim edilmektedir. Bu modülü kullanabilmeniz için opencar 3.x.x sürümü kullanıyor olmanız gereklidir.