OpenCart temaları, web sitenizin görsel bir temsilini sağlayan, ona benzersiz bir görünüm ve his veren bir tasarım şablonudur. Temalar, web sitenizin düzenini, renklerini, yazı tiplerini ve diğer görsel öğelerini kontrol eder. Opencart temaları satın alınabilir veya ücretsiz olarak mevcuttur ve çevrimiçi mağazanızın ihtiyaçlarına uyacak şekilde kolayca kurulabilir ve özelleştirilebilir. Temayı değiştirerek web sitenize tamamen farklı bir görünüm kazandırabilir, müşterileri çekmeyi ve elde tutmayı kolaylaştırabilir ve daha keyifli bir alışveriş deneyimi yaratabilirsiniz.

Hem ücretsiz hem de ücretli birçok OpenCart teması vardır. OpenCart temalarını mağazamızdan alabilirsiniz. Mağazamızda olmayan ancak sizin için hazırlayabileceğimiz 2000 üzeri tema bulunmaktadır. Bir tema seçerken, mağazanızın düzen, renk şeması ve istenen işlevsellik gibi özel ihtiyaç ve gerekliliklerini göz önünde bulundurmanız önemlidir.

Seçtiğiniz temanın, kullandığınız OpenCart sürümüyle ve yüklediğiniz üçüncü taraf uzantıları veya eklentileriyle uyumlu olduğundan emin olmanız da önemlidir. Bazı temalar belirli uzantılarla kullanılmak üzere tasarlanmıştır, bu nedenle eğer elinizdeki opencart modülleri kullanmak isterseniz satın almadan önce uyumluluğu kontrol etmenizi öneririz.

Bir tema seçtikten sonra, tema dosyalarını OpenCart yönetim panelinden yükleyerek OpenCart mağazanıza kurabilirsiniz. Tema yüklendikten sonra, yerleşik tema düzenleyiciyi kullanarak veya temanın kaynak kodunda değişiklikler yaparak temayı daha da özelleştirebilirsiniz.

Bunun dışında firmamız ücretsiz olarak tema kurulum hizmeti vermektedir.